Uutta kukkapussirintamalla!

Kompart Oy on tuonut markkinoille entistä näyttävämmän ja kestävämmän kukkapussin. Pussista on saatavilla sekä kuplamuovinen että solumuovinen vaihtoehto.

Menekki on ollut hurjaa!

Kysy rohkeasti tarjousta!

IGLU soft blocks!

Olemme Lapsimessuilla 20-22.04.2018 Messukeskus Helsinki.

Tule tutustumaan 🙂

Nyt uusinta uutta leikkeihin kotiin, päiväkoteihin, leikkipuistoihin!

Saatavilla laaja valikoima eri värisiä, eri muotoisia ja eri kokoisia paloja.

Kysy lisää ja pyydä esitettä !

Uutta!

2.3.2015 olemme tuoneet markkinoille uuden, paremman ja kestävämmän kuplamuovin. Kuplaa on levennetty ja se on asemoitu uudelleen sekä kuplan soluun on lisätty kerroksia, joka tekee siitä vahvemman eli kompression ja iskujen kestävyys paranee.

Uusi kuplamuovi pystytään myös rullaamaan kireämmin ja siksi myös rullan halkaisija pienenee. Lisäksi varastointilan tarve supistuu. Myös kuljetuksissa asiakas säästää, koska rullan viemä tila on aiempaa pienempi. Kustannus-säästöjä on siis luvassa !

Kompart Oy:n historia ja toimintastrategia

Kompart Oy on perustettu vuonna 2005. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaille joustavaa, nopeaa ja taatusti kustannustehokasta palvelua. Tuomme maahan pakkaustarvikkeita (kupla-, ja solumuovit, kiristekalvot, teipit, etc…) Panostamme jatkojalostukseen, jonka avulla teemme kupla-, ja solumuoveista erikokoisia pusseja, arkkeja ja sukkia sekä laminoimme kuplamuovirullia toisiinsa tehdäksemme niistä leveitä rullia esim. huonekaluteollisuuden käyttöön.